achtergrond

Downloads

Download hier onze productflyers en overige informatie.

Producten en diensten van Workbooster

Algemene brochure Workbooster

Flyer WERKbalansmeter

Flyer Bedrijfsscan Duurzame Inzetbaarheid

Flyer Masterclasses, trainingen en workshops

Meer informatie over duurzame inzetbaarheid?
In het menu onder Veelgestelde Vragen hebben wij informatie over duurzame inzetbaarheid voor u op een rij gezet. Wilt u zich meer verdiepen in het onderwerp? Kijk dan eens op de website Duurzame Inzetbaarheid van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Op deze website vindt u een toolbox (zie onder) met instrumenten om aan de slag te gaan, praktische informatie en tips. De website is gericht op zowel de werkgever in het grootbedrijf als in het midden- en kleinbedrijf, werknemers, en professionals die medewerkers of bedrijven begeleiden bij het oplossen van hun vraagstukken.

Toolbox Duurzame Inzetbaarheid
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft - na een strenge selectie op kwaliteit en toegevoegde waarde - de door ons ontwikkelde instrumenten opgenomen in hun toolbox Duurzame Inzetbaarheid.

De toolbox is uitgerust met een verzameling instrumenten en methodieken om de duurzame inzetbaarheid van werkenden te optimaliseren. De Toolbox kan worden gebruikt door management, HR, OR/medewerkers of professionals. Hier vindt u de ingang naar de Toolbox.

U kunt ook rechtstreeks naar de beschrijving van onze instrumenten:

De Bedrijfsscan Duurzame Inzetbaarheid (BDI)

De WERKbalansmeter (WBM)